CHAT BOARD® Classic

CHAT BOARD® Classic inspireert en faciliteert creatieve dialogen tussen mensen en geest. Speciaal ontworpen om ideeën en informatie te helpen genereren, visualiseren, organiseren en uit te wisselen, het biedt de perfecte finishing touch in elk kantoor- of vergaderruimte.

Het ontwerp is elegant en bedrieglijk eenvoudig; elk element heeft een duidelijke functie en niets is overbodig. Het gladde, magnetische glazen oppervlak biedt de meest bevredigende schrijf- en tekenervaring die u ooit zult hebben. CHAT BOARD® is ongeëvenaard in kwaliteit en duurzaamheid.

CHAT BOARD® Classic is verkrijgbaar in 14 standaardmaten en 35 standaardkleuren.

CHAT BOARD® Planner

CHAT BOARD® Planner is de perfecte, analoge planningstool voor op kantoor of thuis. Het “ingebouwd” digitaal geprint wekelijks of jaarlijks plannerrooster, maakt het leuk om aankomende evenementen te delen en te coördineren, notities te maken en een gemeenschappelijk overzicht van de huidige en toekomstige plannen te krijgen.

Kies uit 4 verschillende maten (1 x Weekplanner / 3 x Jaarplanner), 32 kleuren en 4 talen (Deens, Engels, Duits of Frans).

CHAT BOARD® Mobile

CHAT BOARD® Mobile biedt de ultieme, multifunctionele oplossing voor de dynamische werkplek. Het ingenieuze ontwerp met stevige constructie en ultrastabiele maar toch gemakkelijk beweegbare stalen basis. Naast de kenmerkende beschrijfbare, magnetische glasplaten aan de voorkant, kan de Mobile ook worden uitgerust met een geluiddempend BuzziFelt-prikbord, of een extra magnetisch glazen paneel, aan de achterkant.

CHAT BOARD® Mobile is verkrijgbaar in 3 standaardmaten en 35 standaard glaskleuren.

CHAT BOARD® Move

CHAT BOARD® Move combineert naadloos de kenmerkende magnetische en beschrijfbare glazen plaat met een klasse A akoestisch paneel in een beweegbare ruimteverdeler in een uniek ontwerp.

CHAT BOARD® Move is verkrijgbaar in 3 standaardmaten en 35 standaard glaskleuren.

CHAT BOARD® Wardrobe

CHAT BOARD® Wardrobe combineert een functionele kledingkast met een groot magnetisch glazen bord. Geplaatst in een receptie, inkomhal of lobby, is de garderobe de perfecte manier om bezoekers of collega’s te begroeten met een welkomstbericht of nuttige informatie te delen.

CHAT BOARD® Wardrobe is verkrijgbaar in 2 maten en 35 standaard glaskleuren.

CHAT BOARD® Storage Unit

CHAT BOARD® een functioneel opbergmandje met twee compartimenten voor al uw CHAT BOARD® accessoires. Het biedt de perfecte oplossing voor het organiseren en bijhouden van pennen, gummen en extra magneten.

Beschikbaar in 4 verschillende versies en in een keuze uit 2 kleuren.

CHAT BOARD® Accessories

We bieden een brede selectie functionele accessoires. De pennen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op glas, zodat teksten en illustraties duidelijk zichtbaar zijn op het gladde oppervlak. Ongeacht of u kiest voor de uitwisbare markers, die het beste werken op borden in lichtere kleuren, of onze neonpennen die zelfs opvallen tegen de donkerste achtergrond.

Nood aan professioneel advies?

Menu