Akoestische panelen

De optimale akoestiek van uw leef- en werkomgeving.

De Yalta SilentPET® oplossing is gemaakt van geluiddempend materiaal en dé oplossing voor het verminderen van galm, ruis en andere storende geluiden in huis, kantoor of industriële ruimtes. De panelen worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd om zo een zo klein mogelijke CO2 uitstoot te garanderen. Zo zijn petflessen de voornaamste grondstof voor de SilentPET® oplossing.

Eyecatcher of onzichtbare oplossing? U kan zelf uw eigen ontwerp in een vorm en kleur laten maken, zodat dit perfect in uw inrichting past. De SilentPET® oplossing is beschikbaar in oneindig veel kleuren en gemakkelijk te monteren aan plafonds en tegen muren.

SilentPET® Home & Office oplossingen

Een hoge schokbestendige robuustheid, gecombineerd met een uitstekend geluidsabsorberend karakter, dat maakt SilentPET® Industry zo bijzonder. Deze oplossing wordt gemaakt van gerecycleerde petflessen en is daarom ecologische oplossing.

Het lichte gewicht van het materiaal maakt het ideaal voor hotels, restaurants, winkels, fitnesscentra, maar ook uw woning. Het is daarnaast zeer geschikt voor vochtige ruimten door zijn ongevoeligheid voor water en zijn schimmelwerende eigenschap.

Standaard komt de RECwhite SilentPET® Industry oplossing in RECwhite-elementen met een witte kern en een witte vilt-laag die het daglicht op een aangename manier reflecteert in de ruimte.

De SilentPET® Industry TEX oplossing bestaat uit gerecycleerde petflessen, gecombineerd met 40% textielvezels uit gerecycleerd textiel. De panelen krijgen hierdoor een neutraal grijze, licht gevlekte kleur.

SilentPET® Print & Art oplossingen

De SilentPET® Print & Art oplossingen zijn dé perfecte combinatie van een geluidsabsorberend effect en een optisch ruimtegevoel. Zorg voor een persoonlijke toets door het kunstig kleuren met airbrush, het gebruik van RAL-kleuren of het drukken van uw persoonlijk logo of favoriete fotomotief. Dit alles zonder verlies van het hoogwaardige akoestische absorptievermogen.

SilentPET® Wall oplossingen

De SilentPET® Wall is ideaal als scheidingswand in kantoorruimten of als vlakke geluidsabsorberend wandpaneel. Ze kunnen ook perfect in onze systeemwanden geïntegreerd worden.

De combinatie, waarbij de SilentPET® Wall slechts 15 mm dik is, zorgt voor een optimale akoestiek zonder verlies van het hoogwaardige geluidsabsorptie. Het kan eveneens als prikbord dienen.

Verkrijgbaar als los paneel of in een alu-frame voor het ophangen tegen bestaande muren. Leverbaar in standaard RAL-kleuren en fantasiekleuren.

Nood aan professioneel advies?

Menu